Aanbevelingen

Na elke sessie met jou huppelde ik naar huis en het was de mooiste periode van mijn leven. Nu huppel ik door het leven dankzij jou!”

J.A

“Je bent afgestemd op mijn energie en daardoor pas je het tempo en stemvolume aan op mijn energie, wat heel prettig voelt. Als ik voor mijn gevoel even vastloop, help jij mij met doorvragen en kies je andere woorden die beter bij mij passen.
Je past je aan mijn energie aan en dat voelt prettig, alsof we samen flow hebben. Ik krijg veel ruimte in de sessies en je helpt me telkens weer terug te gaan naar mijn gevoel en laat me daar tegelijkertijd vrij in.”

N.A

“Je moedigt me aan en benadrukt het positieve. Je vraagt om verduidelijking als je iets niet begrijpt en dat vind ik prettig. Loop ik vast dan neem je een andere weg en zit ik zo in het volgende stapje van mijn proces.
Je bent objectief en geeft geen oordeel over de dingen die ik uit. Je bent rustig en geduldig, wat fijn is. Je luistert goed en ik vind je stemgebruik prettig, duidelijk en rustig wat belangrijk voor mij is om mij op mezelf te concentreren tijdens de sessies.”

M.P

“Jouw vragen zetten mij aan het denken. Soms zijn het moeilijke vragen, maar dat houdt mij juist scherp. Doordat je regelmatig samenvat, merk ik dat je me kunt volgen en dan voel ik me gezien. Het helpt mij ook bij het krijgen van overzicht en is een bevestiging dat ik op de goede weg zit.”

D.P

Je weet een rode draad te creëren door de hele sessie heen, o.a. door steeds terug te koppelen. Door mij te spiegelen en door goed te luisteren weet je het gesprek en mijn proces op gang te houden.”

P.D

Werknemers die door mij gecoacht werden in een traject voor omschakelingssteun hadden een anonieme enquête ingevuld en antwoordde:

  • 98% van mijn deelnemers dat ze zich geïnspireerd, gesteund en zich begrepen voelde in de samenwerking met mij als coach;
  • 87,5% van mijn deelnemers dat ze binnen 6 maanden werk/studie hadden gevonden;
  • was dat percentage na 12 maanden opgelopen tot 98%.